Voorstellingen

2 - Jaarlijkse Voorstellingen Reeks

Dansvoorstelling , Ariël, terug naar de zee,

9 - 10 - 11 juni 2017

Alle dansers stonden te stralen op het podium van theater de Lievekamp en ontvingen maar liefst 3x een daverend applaus van het enthousiaste publiek.

In een voorstelling vol afwisseling door de verschillende leeftijden, van beginnend tot ver gevorderd en de verschillende dansstijlen kwam het sprookje tot leven. Het moet gezegd worden, door de witte vloer, de decoronderdelen en de lichtshow kwam alles prachtig tot zijn recht.

Ook was er veel aandacht besteed aan de kleurrijke en afgestemde kostuums, de uitgekiende choreografieën en natuurlijk door de enthousiaste en vol overgave dansende hoofdrollen en dansers.

Eén hoogtepunt noemen zou al het andere tekort doen, aldus een recensent, van de kleinste zeesterretjes tot de volwassen zakenvrouwen... iedereen scoorde hoge punten!
Kostuumteam

Onze voorstellingen zijn allen gekostumeerd en daarvoor hebben we gelukkig een heleboel vrijwilligers die helpen dat te realiseren.
Ons vaste team is daarbij onmisbaar. Ze ontwerpen de kostuums, meten, knippen , maken en coördineren alles tot een prachtig geheel, met als resultaat dat onze vele honderden leerlingen in een mooi passend kostuum op het toneel staan!
Petra

Petra

Jolanda

Jolanda

Josefien

Josefien

Karen

Karen


Grime

Onze dansers worden voor de voorstellingen gegrimeerd en in speciale rollen ook wel gekapt. Daarvoor is Dorothé van Nistelrooij een vaste kracht. Zij ontwerpt, grimeert , coördineert en kapt , samen met vrijwilligers al onze dansers.
Dorothé

Dorothé

PR

De contacten met de verschillende media, het schrijven van stukjes, het bijhouden van diverse websites, de coördinatie en organisatie van de PR. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met Marjon van Rutte.
Marjon

Marjon


Het LeerlingDansProject, oftewel het LDP

In het jaar dat we geen grote voorstelling reeks dansen, seizoen 2015 - 2016, organiseren we het LDP.
Bij deze voorstelling staat de creativiteit van onze leerlingen centraal.

Binnen een gegeven thema, gaan al onze leerlingen een dansstuk creëren. De samenstelling , solo, duetten trio's of met meer, dat mogen ze zelf bepalen.
Het is de bedoeling dat ze het dansstuk buiten de reguliere lessen om maken. Onze docenten staan natuurlijk wel klaar om hierbij te helpen , mocht dat nodig zijn. Ook zal er in de lessen tijd en aandacht worden besteed hoe je een dansstuk kunt maken. De leukste, beste, origineelste stukken worden in een speciaal hiervoor ingeroosterde week uitgekozen door een vakkundige jury.
De uitgekozen dansstukken komen op het podium ,samen met andere choreografieën.
Deze andere choreo's komen tot stand in de vorm van een workshop, of wel gemaakt door onze docenten.


Het thema van het jaar 2016 was: JOUW VERHAAL

Dit alles is 2x gedanst voor een groot publiek, op het podium van theater de Pas op zondag 22 mei 2016
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide