Voorstellingen

2 - Jaarlijkse Voorstellingen Reeks

Dansvoorstelling , Ariël, terug naar de zee,

9 - 10 - 11 juni 2017

Alle dansers stonden te stralen op het podium van theater de Lievekamp en ontvingen maar liefst 3x een daverend applaus van het enthousiaste publiek.

In een voorstelling vol afwisseling door de verschillende leeftijden, van beginnend tot ver gevorderd en de verschillende dansstijlen kwam het sprookje tot leven. Het moet gezegd worden, door de witte vloer, de decoronderdelen en de lichtshow kwam alles prachtig tot zijn recht.

Ook was er veel aandacht besteed aan de kleurrijke en afgestemde kostuums, de uitgekiende choreografieën en natuurlijk door de enthousiaste en vol overgave dansende hoofdrollen en dansers.

Eén hoogtepunt noemen zou al het andere tekort doen, aldus een recensent, van de kleinste zeesterretjes tot de volwassen zakenvrouwen... iedereen scoorde hoge punten!Kostuumteam

Onze voorstellingen zijn allen gekostumeerd en daarvoor hebben we gelukkig een heleboel vrijwilligers die helpen dat te realiseren.
Ons vaste team is daarbij onmisbaar. Ze ontwerpen de kostuums, meten, knippen , maken en coördineren alles tot een prachtig geheel, met als resultaat dat onze vele honderden leerlingen in een mooi passend kostuum op het toneel staan!
Petra

Petra

Jolanda

Jolanda

Josefien

Josefien

Karen

Karen


Grime

Onze dansers worden voor de voorstellingen gegrimeerd en in speciale rollen ook wel gekapt. Daarvoor is Dorothé van Nistelrooij een vaste kracht. Zij ontwerpt, grimeert , coördineert en kapt , samen met vrijwilligers al onze dansers.
Dorothé

Dorothé

Communicatie en PR

Het schrijven van teksten ,het bijhouden van sociale media kanalen en de coördinatie en organisatie van interne en externe communicatie: dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met Madeleine Oosterholt
Madeleine

Madeleine


Het LeerlingDansProject, oftewel het LDP

Zondag 15 april : 13.30 uur en 15.30 uur 2018

In het jaar dat we geen grote voorstelling reeks dansen, seizoen 2017 - 2018, organiseren we het LDP.
Bij deze voorstelling staat de creativiteit van de leerling centraal

Dit jaar wordt het Leerling-Dans-Project (L.D.P.) in een nieuw jasje gestoken. Bij voorgaande LDP’s werden de leerlingen vooral buiten de lessen aan het werk gezet. Dit jaar hebben we echter voor een andere opzet gekozen. De docentes gaan, samen met de leerlingen, tijdens de lessen een choreografie maken. Dit betekent dat alle leerlingen zullen gaan deelnemen aan dit LDP. Om de voorstelling ongeveer een uur te laten duren(…dansuur), worden alle groepen verdeeld over twee voorstellingen. Dat wil zeggen dat beide voorstellingen een verschillende bezetting zullen krijgen. .

De voorstelling Dansuur heeft als gemeenschappelijk kenmerk dat ieder thema eindigt op …uur. De jongste dansers en danseressen gaan dansen in de NATUUR en de iets oudere dansers en danseressen gaan een AVONTUUR beleven. Voor alle groepen vanaf ongeveer 12 jaar oud zijn er lootjes getrokken voor een themawoord dat eindigt op …uur.
De komende weken gaan we met alle groepen hard aan het werk, zodat we met z’n allen op zondagmiddag 15 april weer twee bijzondere voorstellingen op de planken kunnen neerzetten op het podium van theater de Pas .
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide