Voorstellingen

2 - Jaarlijkse Voorstellingen Reeks

Dansvoorstelling ' Wie is de mol?'

14 - 15 - 16 juni 2019

De dansers en danseressen van Balletstudio van der Stappen nemen jullie mee de televisiestudio in voor het populaire programma Wie is de Mol"?
Aangekomen in de studio begint het avontuur... door de parade heen ... en in de gangen onder de grond, het terrein van de mol, moeten de kandidaten zoveel mogelijk zilver verzamelen voor in de pot.
Echter... de mol saboteert!.
Alles draait om die ene vraag....

Wie is de Mol?Kostuumteam

Onze voorstellingen zijn allen gekostumeerd en daarvoor hebben we gelukkig een heleboel vrijwilligers die helpen dat te realiseren.
Ons vaste team is daarbij onmisbaar. Ze ontwerpen de kostuums, meten, knippen , maken en coördineren alles tot een prachtig geheel, met als resultaat dat onze vele honderden leerlingen in een mooi passend kostuum op het toneel staan!

Grime

Onze dansers worden voor de voorstellingen gegrimeerd en in speciale rollen ook wel gekapt. Daarvoor is Dorothé van Nistelrooij een vaste kracht. Zij ontwerpt, grimeert , coördineert en kapt , samen met vrijwilligers al onze dansers.
Dorothé

Dorothé

Communicatie en PR

Het schrijven van teksten ,het bijhouden van sociale media kanalen en de coördinatie en organisatie van interne en externe communicatie: dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met Madeleine Oosterholt
Madeleine

Madeleine


Het LeerlingDansProject, oftewel het LDP

Zondag 15 april : 13.30 uur en 15.30 uur 2018

In het jaar dat we geen grote voorstelling reeks dansen, seizoen 2017 - 2018, organiseren we het LDP.
Bij deze voorstelling staat de creativiteit van de leerling centraal

Dit jaar wordt het Leerling-Dans-Project (L.D.P.) in een nieuw jasje gestoken. Bij voorgaande LDP’s werden de leerlingen vooral buiten de lessen aan het werk gezet. Dit jaar hebben we echter voor een andere opzet gekozen. De docentes gaan, samen met de leerlingen, tijdens de lessen een choreografie maken. Dit betekent dat alle leerlingen zullen gaan deelnemen aan dit LDP. Om de voorstelling ongeveer een uur te laten duren(…dansuur), worden alle groepen verdeeld over twee voorstellingen. Dat wil zeggen dat beide voorstellingen een verschillende bezetting zullen krijgen. .

De voorstelling Dansuur heeft als gemeenschappelijk kenmerk dat ieder thema eindigt op …uur. De jongste dansers en danseressen gaan dansen in de NATUUR en de iets oudere dansers en danseressen gaan een AVONTUUR beleven. Voor alle groepen vanaf ongeveer 12 jaar oud zijn er lootjes getrokken voor een themawoord dat eindigt op …uur.
De komende weken gaan we met alle groepen hard aan het werk, zodat we met z’n allen op zondagmiddag 15 april weer twee bijzondere voorstellingen op de planken kunnen neerzetten op het podium van theater de Pas .
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide